Home   Proiecte   Proiecte 2013

Proiecte 2013

Școala Americană ne vizitează

În preajma Sfântului Andrei, am avut o vizită foarte plăcută din partea unor eleve ale Școlii Americane. Acestea au strâns fonduri și au promovat acțiunea „S.O.S. pentru burtică” în rândul colegilor, astfel obținând fonduri care s-au transformat în cadouri dulci pentru cei mici.

Mulțumim Andreei Astratinei, Lynn Akili,  Anita, Jule Schretzmeier!

7635

241

Astăzi, 16 octombrie, de Ziua Mondială a Pâinii, am sarbătorit și noi alături de Hipermarketul Real.
Aceștia ne-au oferit 100 de pâini, abia scoase din cuptor 🙂 ! Acestea  au fost împărțite copiilor de la Școala și Grădinița din Valea Gardului!

DSC_0127DSC_0141DSC_0168DSC_0162

Micii Brutari, alături de Real Hypermarket Ploiești!

Și pentru că Paștele se apropia, prietenii fundației de la Real Hypermarket Ploiești ne-au Micii bucatariinvitat încă o dată alături de ei… de data aceasta să îi învețe pe cei mici să bucătărească!

Ne-am pregătit și frumos ne-am prezentat dis de dimineață să facem cornulețe pentru cei dragi!
Magazinul Real ne-a pregătit, ca de obicei, multeeee alte surprize: ne-au fost prezentate o mulțime de specii de pești și fructe de mmicii bucatariare, am învățat cum se fac cozonacii, o pizza delicioasă pe care am savurat-o rapid și Iepurasul… care nu s-a lăsat așteptat, fiind încărcat cu multe delicatese și jucării!micii bucatari

Mulțumim Magazinului Real,  pentru faptul că ne sunteți aproape!
Hristos a înviat!

P1020486 micii bucatari micii bucatarimicii bucatari